julistekuvat

julistekuva

 

Teemme lasitetun tai kehystetyn kuvan parhaista hetkistäsi. Kuva-aihe voi olla mikä tahansa vanhasta passikuvasta studiokuvaan. Huonokuntoisetkin kuvat voidaan pelastaa. Toki emme ihmeisiin pysty, mutta varsin vaikuttaviin suorituksiin kyllä.

Julistekuva tulostetaan erittäin korkealaatuiselle, kiiltävälle, paksulle paperille. Julisteiden säilyvyydestä ei vielä ole kuin muutamien vuosien kokemus, mutta materiaalivalmistajat kehuvat tuotteidensa kestävän kymmeniä vuosia. Kokemuksen puuttuessa on luotettava heidän vakuutukseensa.

Julistekuvan koko on asiakkaan valittavissa pienestä pöytäkuvasta aina maksimikokoon 32 x 47 saakka. Myös kuvan kehys, lasitus tms. sovitaan erikseen. Alkuperäiskuva voi olla paperikuva,dia tai negatiivi, ja tietysti digitaalinen kuvatiedosto.

Julistekuvan hinta muodostuu materiaalikustannuksista ja kuvankäsittelyyn käytettävästä työajasta. Revitystä passikuvasta pelastettu vedos maksaa tietenkin enemmän, kuin studiolaatuisesta digitaalitiedostosta tulostettu. Paina yhteystiedot -painiketta ja lähetä sähköpostia tai soita. Keskustellaan.

Kun haluat erikoisen lahjan, kortin tms., ota yhteyttä meihin. Huippunopeat toimitukset ja edulliset hinnat!